El festival “Posidonia a la fresca” projecta documentals sobre el medi marí

Text: Redacció
143

El Port de Mataró acollirà els propers 16 i 17 de setembre la segona edició del festival de Cinema Ambiental “Posidonia a la Fresca”. Les projeccions tindran lloc al nou espai polivalent situat a la part inferior del Port de Mataró. En aquesta nova edició es combinarà l’emissió de documentals relacionats amb el medi marí amb les presentacions dels projectes “Dofins al Maresme” i “Caretta a la vista”, que difonen els valors del fons del litoral maresmenc.

El tret de sortida serà el divendres 16 a les 21h, amb la presentació del projecte “Dofins del Maresme”. Anna Conde, la coordinadora científica, introduirà també el documental “Cachalots: 10 ans d’histoire d’une famille incroyable de cetacis géants”, premiat en diferents festivals el 2021.

El dissabte 17, a les 21h, serà el torn de la Dra. Elena Abella, col·laboradora de la fundació CRAM, que parlarà sobre el projecte “Caretta a la vista”, relacionat amb la nidificació de les tortugues caretta. Ella mateixa donarà pas a la projecció de la pel·lícula “Turttle Odissey”.

L’assistència al festival és gratuïta i limitada a 100 persones, per això fa falta inscripció prèvia enviant les dades personals a info@posidonia2021.org.

COMPARTIR