El nou mercat de Vilassar de Dalt obre les portes

Text: Redacció
461

El nou equipament comercial de Can Robinat “ja és una realitat que deixa enrere els més de 50 anys d’història de l’antic mercat del Carme ubicat al casc antic del poble”, asseguren des del consistori. Precisament, després d’un any d’obres, el passat dimecres 20 de juliol es va inaugurar la nova seu del mercat municipal vilassarenc, allotjat en unes instal·lacions gestionades per la cadena de supermercats Sorli Discau. Tota una fita a la localitat.

D’altra banda, l’acte inaugural va ser tot un èxit de públic i al voltant d’un miler de persones van poder trepitjar en primícia les noves instal·lacions que es van obrir al públic el dijous 21 de juliol.

Pel que fa a l’equipament, es tracta d’una edificació compacta de planta baixa i un pis amb dues plantes subterrànies d’aparcament per uns 200 vehicles. A la planta baixa hi ha ubicat el mercat municipal d’uns 900 m2 i un Sorli Discau de més de 800 m2. Tot plegat aporta al municipi una nova dimensió de la seva oferta comercial, oberta als veïns i veïnes del muncipi i a tothom d’altres procedències que vulgui accedir a les ofertes del nou espai.

L’acte d’inauguració d’aquest nou centre comercial, que va tenir lloc el passar dimecres 20 de juliol al vespre, va comptar amb els parlaments del director general de Sorli Discau, Julio Santos; el regidor de Promoció de la Vila, Benet Oliva, i finalment va cloure l’acte l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs. El tall simbòlic de la cinta va comptar amb la presència de l’exalcalde, Llorenç Artigas, un dels principals responsables d’aquest projecte fet realitat.

Pel que fa a les seves intervencions, tots van coincidir en destacar que “aquest nou mercat serà un equipament de referència pels veïns i veïnes i una gran oportunitat comercial pel municipi”, tal com també informa el consistori.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí