El problema de l’allotjament

Text: Redacció
773

Cada cop que preparen un viatge, i una vegada tenen decidit el destí, sorgeixen diferents alternatives que no sempre acaben amb el beneplàcit de tots, o com a mínim de forma unànime. I un d’aquests problemes sorgeixen amb l’allotjament: hotel sí o no? Indubtablement aporta un plus de comoditat i tot està fet, que no trobaran a altres llocs. Però segons el que s’entengui per comoditat. Cada cop s’imposa el criteri dels apartaments, precisament per la llibertat que atorguen, aquella comoditat que alguns busquen. No hi ha horaris pels àpats, normalment es pot portar la mascota, poden anar al menjador a esmorzar amb pijama o banyador si els ve de gust, es poden organitzar els horaris a mesura, estalviaran considerablement si viatgen amb nens o en família… la resta, a la imaginació de cadascú.

I per aquells que encara segueixen pensant en el tot fet de l’hotel sempre tindran l’opció dels aparthotels, on trobaran els avantatges d’un i un altre, i també els desavantatges.

Però existeixen destins on la independència i la llibertat d’horaris és essencial: un d’ells és la província de Cadis. Són tantes les rutes que podem dur a terme. Com la dels pobles blancs, on visitaran poblacions realment encantadores i paisatges que els sorprendran. A més de la ruta del toro, on podran contemplar aquest animal en el seu hàbitat natural, sigui el toro de lídia o la raça autòctona retinta, molt apreciada a la gastronomia. I sense oblidar la seva capital: Cadis, la ciutat més antiga d’Espanya, on podran descobrir la cordialitat de la seva gent.

I no s’oblidin de Jerez, on els famosíssims cellers són un dels atractius d’aquesta emblemàtica ciutat.

Després d’això, alguns pensaran que serà necessari disposar de bastant de temps per conèixer-ho tot, però l’únic que necessitaran serà llibertat i no estar supeditats a horaris d’establiments ni d’àpats.

Cadis i Jerez són destins i llocs pròxims, en alguns casos amb prou feines a mitja hora en cotxe. Els permetran canviar de paisatge, ambient i gairebé d’altura.

És una província propera, pel que fa a distàncies i en personalitat dels seus habitants, i només necessiten l’allotjament adequat que els permeti moure’s en llibertat i destinar tant el temps com el pressupost per visitar una província i uns llocs que no sempre havia pensat que podrien existir tan a prop seu.

Entri a aparthotels i descobreixi tot el que poden arribar a gaudir amb un allotjament adequat. A més, aquí els trobarà tots.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. eleigir un aparthotel per allotjar-se és segurament la millor opció ja que permet tenir la felixbilidad i adaptabilitat d’un apartament però sempre amb els serveis d’un hotel a mà per si fan falta. el recomano.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí