El Racó de Cal Salinas, un restaurant entranyable i de proximitat

Text: Redacció
692

Racó de Cal Salinas és un restaurant que està situat al barri de Camp de Mar de Premià de Mar, al costat del Mercat de la Flor i Planta, la platja i el port premianenc. Amb fàcil aparcament, es troba a 8 minuts de l’estació de Renfe i al davant de la parada de l’autobús C-10/30, que connecta Mataró amb Barcelona.

El restaurant ha estat renovat per dins i per fora, però mantenint alguns vestigis del mític “Racó de Camp de Mar”, conservant alguns elements com la porta i els arcs del menjador i la inigualable terrassa que disfruten els seus visitants.

Manté la tradició de la seva apreciada i saborosa cuina i dels seus postres casolans, que tan bé elabora Karina i ens porten l’inconfusible segell del seu sabor, tot i aportant nous plats i idees que busquen millorar, en tots els camps possibles, el confort i l’atenció que ofereixen als qui han confiat, confien i confiaran en Racó de Cal Salinas, on sols pretenen que ens sentim com a casa nostre.

D’altra banda, entre les ofertes que ofereix, hi ha menús de migdia, de nit i de cap de setmana, menús a mida per a grups i festes privades. També esmorzars de cullera, entrepans, tapes, plats combinats, paelles per emportar i servei de càtering.

El seu menú, es pot consultar a diari a la seva web racodecalsalinas.cat.Alguns diumenges, de 6 a 9 de la tarda, es converteix en PERSONS, Singles Club Premià, on es balla música dels 60 70 i 80, aportant un nou espai a Premià de Mar.

RACÓ DE CAL SALINAS
C/Camp de Mar 6-8 · Premià de Mar · Tel. 93 751 00 11
www.racodecalsalinas.cat · facebook

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí