El Revela’T 2024 homenatja a Cristina de Middel, presidenta de l’agència Magnum

Text: Redacció
550

La 12 edició del Revela’T se celebrarà entre el 18 de maig i 16 de juny. Tindrà 25 exposicions de reconeguts fotògrafs i altres activitats relacionades amb el món de la fotografia que s’allargaran dues setmanes més que en anteriors edicions a diferents punts de Catalunya. La fotògrafa Cristina de Middel, guanyadora del Premio Nacional de Fotografía 2017 i presidenta de l’agència Magnum és la homenatjada d’aquesta edició i tindrà una exposició retrospectiva dels últims treballs de l’autora. L’acte d’homenatge a la seva obra serà el 24 de maig, amb un col·loqui sobre la seva trajectòria de la mà de la mateixa Cristina de Middel.

Cristina De Middel. Imatge: Nani Gutiérrez

La fotògrafa alicantina Cristina de Middel serà homenatjada al Revela’t d’aquest 2024. De Middel va guanyar el Premio Nacional de Fotografía l’any 2017 per una obra que replanteja els límits de la realitat del llenguatge fotogràfic “Aquí Afronautas”. Actualment és la directora de l’agència Magnum, prestigionsa dins del sector internacional de la fotografia que té oficines a Nova York, París, Londres i Tòquio.

La 12a edició del festival de fotografia analògica comptarà amb les tres darreres obres de l’autora: “Gentlemen’s club”, sobre la prostitució, “Journey to the center”, centrada en la ruta de la migració de Mèxic a Amèrica, i “The Kabuler”, que explora el retorn dels talibans al poder a l’Afganistan.

El Festival Revela’t se celebrarà entre el 18 de maig i el 16 de juny a diferents punts del país, amb Vilassar de Dalt com a epicentre. Acollirà 25 exposicions de diferents autors reconeguts internacionalment i altres activitats com xerrades o debats sobre el món de la fotografia. Arriba a la 12a edició posicionant-se com a un espai de trobada, de pensament i creació per als aficionats de la fotografia i l’art en general. De fet, enguany també amplia les dates: són dues setmanes més de festival en què hi haurpa un market fotogràfic, tallers, presentacions a la Main Week, entre el 20 i 26 de maig.

COMPARTIR