El Torró Creació de Casa Graupera

Casa Graupera.
296

A Casa Graupera des de fa 126 anys elaborem postres tradicionals, xocolates, galetes, neules i torrons… I moltes altres delícies que trobareu exposades a la nostra botiga de Mataró o a la botiga online www.graupera.com.

L’any 1993, ara fa 28 anys, vam tenir la idea de dissenyar un torró diferent cada Nadal, una aposta divertida, entusiasta i una manera de compartir il·lusions. Amb el temps uns s’han anat convertint en clàssics de Casa Graupera, i d’altres han desaparegut per donar pas a una nova creació encara més apassionant.
Sorprendre-us cada any amb sabors diferents inspirats en temàtiques variades és tot un repte que ens motiva.

Torró de brownie. Aquest any el Torró Creació està dedicat a una de les nostres postres preferides, el brownie. Un torró esponjós ideal pels amants de la xocolata amb nous. El torró s’inspira en la presentació habitual del brownie, amb la bola gelat de vainilla i la xocolata desfeta. Per això el torró té dues parts, una ganache de vainilla amb crema de xocolata i el brownie de nous, tot banyat amb una capa de xocolata negra, decorat amb galetes típiques del Nadal.

Un sabor que ens transporta a les llargues tardes d’hivern davant la llar de foc. Esperem de tot cor que us agradi!

Neules. A Casa Graupera elaborem Neules des de fa 125 anys, som coneguts per fer-ne moltíssimes varietats. La més apreciada de totes és la Neula feta a mà, sobretot la que fem amb el pal de fusta prim que és la originària Neula Catalana, la recepta del nostre pare Enric Graupera Iglesias reformulada als anys 60 és la que ha rebut les millors crítiques gastronòmiques i és la que més venem. També podreu trobar la neula de recepta medieval 1267 o la del nostre besavi i fundador Vicents Graupera Plana, recepta del 1895.

COMPARTIR