Els 4 errors que arruïnen qualsevol decoració

Text: AMIC
147

Decorar és un art, que es fa, com tot, sense cometre errors per a obtenir el millor resultat. I no és una cosa que sigui impossible d’aconseguir. És una cosa que pots aprendre dels experts i obtenir pas a pas el resultat desitjat. Hi ha 4 errors comuns que pots evitar i no arruïnar la decoració.

Decorar sense cap cohesió

Poden agradar-te molts estils decoratius i pensar que pots aplicar-los en la teva llar. Però no s’aconsegueix gairebé mai, i intentar aplicar diferents estils decoratius en una llar, encara que pugui semblar-te atractiu, no ho és. La millor decoració necessita cohesió. Encara que diferenciïs els ambients amb detalls diferents, ha d’haver-hi un punt d’uniformitat.

No triar un tema adequat per a la teva llar

Un altre dels errors més comuns en la decoració és reproduir un estil decoratiu que no s’adapta a l’espai. No pots, per exemple, tenir un entorn de llar campestre en un edifici de ciutat. Has de triar una decoració que s’adapti a la teva llar. A més, has de tenir en compte les particularitats de cada estil decoratiu. Alguns requereixen entorns molt amplis i altres més reduïts…

No provar els colors abans de pintar i decorar

Els colors ens fascinen. Alguns ens agraden especialment, però podem no lluir a les parets. Així que provar els colors és essencial abans de pintar les parets. Has de tenir en compte la llum natural i artificial de la teva llar.

La grandària del mobiliari

Això és molt important també quant al mobiliari de la teva nova llar. Abans de triar el color i pintar, tingues en compte el mobiliari. La grandària dels mobles també és important, i molt abans de decorar, mesura bé l’entorn. Has de triar el mobiliari en la grandària suficient per a ser còmodes i perquè es vegin bé. Però també han de quedar a l’habitació de manera que es llueixin.

Evitant aquests 4 errors comuns pots emprendre la millor de les decoracions.

 

COMPARTIR