Els paisatges de la Fundació Iluro, a l’abast

Text: Redacció
399

El passat 20 de febrer va inaugurar-se l’exposició ‘El paisatge en el fons de l’art’, promoguda per la Fundació Iluro al seu espai emblemàtic de la capital del Maresme, L’Ateneu.

La mostra serà la primera d’una sèrie d’exposicions temàtiques previstes i centrades en el fons pictòric que té la Fundació, amb l’objectiu d’apropar-lo al públic.

El tret de sortida d’aquesta inicativa va fer-se el passat dijous 20 de febrer, a les 19.30 h. Durant l’acte, va inaugurar-se oficialment l’exposició ‘El paisatge en el fons d’art de la Fundació Iluro’. Aquesta ha estat la primera, entre d’altres que s’organitzaran en un futur, per mostrar el llegat artístic a la ciutat i els visitants que s’hi acostin.

Precisament, aquestes exposicions monogràfiques, que possibiliten successives aproximacions a la variada temàtica del fons, oferiran diverses mirades transversals i facilitaran poder exposar moltes més obres i amb criteris selectius diferents cada vegada.

Pel que fa a la mostra d’arrencada del cicle, exposició comissariada pel Doctor Francesc Fontbona, mostra un total de 58 obres de molts dels noms més destacats de la història de l’art català modern/contemporani. Des d’autors del segle XIX com Urgell, Meifren, Barrau, Mir, Bonaterra o Estrany, a autors més recents com Perecoll, Novellas, Alís o Marta Duran. Totes les obres amb un únic tema: el paisatge.

Aquest recull pictòric podrà ser visitat fins al proper diumenge 4 de maig, en l’horari habitual de la sala.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí