Empresaris del Maresme creen un Club per afavorir la reactivació econòmica

Text: Redacció
437

El proper 12 de febrer tindrà lloc a Mataró la primera sessió de treball del Barcelona Maresme Business Club (BMBC). L’entitat, que es va constituir el passat mes desembre, aglutina 40 dirigents d’empreses i institucions rellevants dins el món econòmic del Maresme, que representen a prop del 80% del PIB de la comarca. El BMBC neix amb l’objectiu de permetre que el Maresme, una comarca amb un posicionament estratègic al costat del node mundial de negocis que representa Barcelona, desenvolupi amb èxit tot el seu potencial d’activitat econòmica.

Els representants del Club han pogut comprovar com existeix un clima en la societat que permet creure en una reactivació de l’economia, si es creen les condicions necessàries per afavorir-ho.

Tot i que les relacions professionals neixen de manera natural, una entitat com el BMBC afavoreix la seva efectivitat, com demostren precedents similars que existeixen en altres parts del món.Entre els Socis d’aquest club, es troben els líders d’empreses com Autoequip, Bitlonia.com, Everis, Finques Comajuan, Grupo Intercom, Hartmann, Hotel Atenea, Illa Fantasia, MataroIn, Pep Llassera, Punto Roma, Romauto, Roy Gestoria, Sirsa, Tecnocampus, TIC Salut, Volumetric, Xocolates Torras, i personalitats rellevants com Eduard Punset.

“Millorar el potencial de generació de negocis del Maresme és un repte amb una enorme transcendència social”, asseguren els promotors d’aquesta iniciativa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí