En marxa el complex Sorli Emocions

Text: Redacció
438

El passat divendres 21 de novembre, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va presidir l’acte inaugural del Complex Sorli Emocions, a Vilassar de Dalt. En la seva intervenció va destacar l’empresa Sorli com un exemple de l’emprenedoria a Catalunya i un model propi d’èxit.

D’altra banda, a l’acte hi varen assistir el director  general de Sorli Discau, Julio Santos – Olmo; l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i d’altres batlles de poblacions veïnes com Miquel Buch, Andreu Francisco, etc; també l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez.

Les portes del complex es van obrir al públic el dia següent, dissabte 22. Sorli Emocions és un projecte que redimensiona l’oferta de serveis del baix Maresme amb un hotel de 4 estrelles, una zona comercial de 3.000 metres quadrats i un complex esportiu amb pistes de pàdel, piscina i espais de bellesa.

El complex comprèn dues instal·lacions separades i autònomes: Sorli Emocions, un complex hoteler, gastronòmic i de restauració amb zona de botigues i d’oci; i Sorli Sport, un centre esportiu amb zona de relax.

Tal com han assegurat els seus promotors, Sorli Emocions vol ser, alhora, un punt de trobada familiar, per a visitants ocasionals i per als habitants dels municipis veïns.

Precisament, l’hotel de 4 estrelles compta amb 33 habitacions, 16 d’elles amb terrasses, d’uns 20-25 m2 de superfície cadascuna. Alhora, l’espai comercial té àmbits personals i per a la llar, on es pot trobar la més variada gamma de productes; el de restauració compta amb vermuteria, restaurant, xarcuteria gurmet, pastisseria i fleca. Per la seva banda, a Sorli Esport es compta amb pistes de pàdel, zona d’aigües amb piscines, saunes, spas i cabines de massatge i tractament de bellesa, entre d’altres propostes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí