“És molt recomanable venir i comprar a la fira, no deixar escapar aquesta oportunitat”

Text: Redacció
367

Quins dies es farà enguany la fira MotorTotal, centrada en el vehicle d’ocasió del Maresme?
S’inaugura el dijous 23 d’abril a les 16.00 fins a les 20.30h, i durarà fins diumenge 26, amb jornades de 10.30 a 20.30h.

Quin tipus de vehicles es podran trobar a la Fira?
Turismes i furgonetes de Gerència, Km0 i d’ocasió. Mercedes, smart, Audi, Volkswagen, Ford, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Renault, Dacia, Chevrolet, Subaru, Ssangyong, Hyundai, Seat, Tata, Citröen, Mazda i Suzuki i en motos Honda, Suzuki, KTM, Peugeot i Elecsi.

En relació als preus, quins descomptes es faran?
Depèn de cada marca, però en tot cas sempre val la pena aprofitar perquè es pot comprar més barat que a les botigues, sempre i quan es tanqui l’ operació durant els dies de la Fira.

Es tornen a comprar cotxes? El sector remunta com pot donar la impressió?
Sí, les vendes estan creixent. En el cas de Mercedes-Benz no només perquè l’economia està repuntant sinó pel canvi que està fent la Marca amb l’oferta de vehicles més esportius i juvenils.

Quins són els avantatges dels vehicles d’ocasió que podran trobar-se en la fira?
Les marques acostumem a portar-hi els vehicles que són una bona oportunitat de compra. I entre els compradors sortejarem un xec regal de 400€ d’estalvi en el vehicle.

La gent s’ha acostumat a adquirir vehicles d’ocasió? Podem parlar d’una normalització en els hàbits de compra d’aquest tipus de vehicles?
Sí, els vehicles d’ocasió que oferim són la majoria molt nous, alguns per estrenar o amb molt poc quilometratge i la gent ho aprofita. És molt recomanable venir i comprar a la fira, no deixar escapar aquesta oportunitat.

Els ajuts de l’estat al sector per renovar els vehicles han contribuït a remuntar el sector? En caldrien més o d’algun altre tipus?
Sí, els Plans PIVE i PIMA han ajudat molt a renovar parc i seria molt positiu per al sector que l’estat hi seguís contribuint, però alhora molt necessari que abonés les ajudes amb celeritat per tal de què no haguem de ser els Concessionaris els que financem aquests imports tan importants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí