Es posa en marxa FEDAMAR

Text: Redacció
541

La fundació Esportiva d’Arenys de Mar (FEDAMAR) és una fundació privada sense ànim de lucre que neix per donar servei esportiu a tota persona amb discapacitat psíquica i/o física.

Aquesta fundació te com a objectiu oferir a aquest col·lectiu la possibilitat de treballar aspectes psico-motrius i psico-socials mitjançant l’activitat esportiva.

Els objectius i funcions que es plantegen són contribuir a la sensibilització i el foment d’una societat per a tots per mitjà de l’esport. També oferir un servei especialitzat adaptat a les necessitats de cada esportista, així com potenciar les capacitats psico-bio-socials de cada un d’ells i consolidar grups d’iguals potenciant els valors de superació, respecte, companyonia i solidaritat.

FEDAMAR també oferirà tallers variats per a tots els nivells i activitats d’oci. A més, la fundació ha activat una Àrea de Salut que donarà el servei de psicologia per als membres de la fundació i per a les famílies, així com un seguiment de fisioteràpia coordinat amb les activitats psico-motrius.

La fundació va fer la seva presentació en societat el passat 16 de febrer a la Fàbrica Calisay d’Arenys de Mar amb gran afluència de públic, presidida per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí