‘Escrit al Maresme’, un llibre amb DO

Text: Redacció
725

Els escriptors maresmencs ja tenen una DO que garanteix l’origen i la qualitat de la seva obra: Escrit al Maresme. Es tracta d’un llibre que acull una col·lecció de relats tots situats a la comarca. Una obra nascuda del pensament local però quins autors li atorguen una dimensió global, perquè la literatura no té fronteres i el seu territori és la comunitat de lectors.

Darrera d’aquesta indicació territorial que dona nom al llibre, editat per Quaderns de la Font del Cargol, hi trobareu el treball de catorze narradors i narradores maresmencs de naixement, d’adopció o de vocació. Són: Pere Anglas, Pep Bras, Albert Calls, Damià del Clot, Sònia Hernández, Susana Hernández, Emília Illamola, Antonio Iturbe, Vicenç Llorca, Maria Sanplà, Care Santos, Sílvia Tarragó, Rafael Vallbona i Tina Vallès.

La presentació al públic d’aquest llibre comptarà amb la presència dels autors, i es farà el diumenge 20 de novembre, a les 12.30 h a Can Vallerià, a Premià de Dalt. L’acte acabarà amb un vermut per a tots els assistents mentre els autors dediquen exemplars de l’obra a qui ho desitgi.

A més de comptar amb la presència dels qui hi han escrit, també participarà a l’acte en Miquel Arnau, pintor quina obra il·lustra la portada. El crític Pere Pasqual glosarà la trajectòria del pintor argentoní.

Impulsats per en Valerià Pujol, un dels escriptors més notables que ha donat la comarca, els Quaderns de la Font del Cargol van néixer el 1979 i, fins al 1984, van editar 24 títols. La segona etapa de la col·lecció es va encetar el 2015, ha publicat obres de Jordi Llavina, Marcel Riera, Feliu Formosa, Josep M. Benet i Jornet, Toni Cabré o Vicenç Pagès, entre altres. Podeu trobar més informació a: www.fontdelcargol.cat.

Presentació del llibre ‘Escrit al Maresme’

Can Vallerià. Premià de Dalt. Diumenge 20 de novembre a les 12.30 h.