Espais de poesia: una cita primaveral a Alella

Jordi Albaladejo.  www.elturnemimecanic.blog.cat
599

Que aixequi la mà qui pensi que a les diferents localitats del Maresme no es fan activitats amb un vessant creatiu i social interessant. Tampoc us demano que fixeu el llistó de l’alta cultura però sí amb experiències artístiques de proximitat i obertes al públic que us aportin quelcom positiu. Aquesta primavera, podeu comprovar-ho a Alella, amb el festival Espais de poesia, entre el 13 i el 23 d’abril. Us donarà l’oportunitat de gaudir de la poesia amb tranquil·litat i amb els diferents sentits a través de recitals; una caminada literària i un passeig poètic; reinterpretacions visuals en una exposició a Can Manyé, espai d’art i creació; o bé escoltar obres poètiques musicades; assistir a la Tercera trobada de poetes del Maresme i al lliurament dels premis de la fase local de la XXIX Mostra Literària del Maresme; també a Poesia als quatre vents dins del cicle ‘Poesia als parcs’…

El programa del festival es reparteix en diferents espais i equipaments públics de la població i també es singularitza per la seva vessant social i intergeneracional amb lectures de poesies per a les àvies i els avis de les residències; la celebració de Sant Jordi amb les llars d’infants i activitats escolars.

Segurament, les dificultats d’una àmplia difusió impedeixen un major grau de coneixement d’experiències culturals com aquesta que tanmateix té un bagatge en forma de reeixides experiències organitzatives des del 2008, però potser ja està bé d’allò que cada terra fa sa guerra, i és hora que ho coneguem de primera mà. Us hi animeu?

El programa complert podeu consultar-lo a www.alella.cat.

COMPARTIR

1 COMENTARI

Comments are closed.