Èxit de la II Fira Gastronòmica i de la Cervesa artesana

Text: Redacció
475

La Junta Directiva del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, conjuntament amb les empreses de cervesa artesana Molta Malta, BIIR i Piris, han fet un balanç molt satisfactori de la II Fira Gastronòmica i de la Cervesa artesana, celebrada els dies 17, 18 i 19 de juny al Parc Central Vell de Mataró.

En concret, segons expliquen, un cop realitzat el recompte dels tastets i cerveses servits, es van fer un total de 33.000 (24.000 tastets i 9.000 cerveses). “Com a Gremi estem molt contents, donat que hem triplicat el nombre de tastets l’any 2015, malgrat ens va ploure el dissabte 18”, asseguren. D’altra banda, aquesta fira ha representat també una oportunitat d’aparador per mostrar entre els visitants de Mataró i el Maresme, que es disposa de restaurants, bars i botigues on poder gaudir, comprar, menjar i passejar.

Els organitzadors feliciten, alhora, tota la predisposició, ganes, energia i treball que els diferents participants restaurants, bars, botigues, cervesers i col·laboradors han posat en aquesta Fira.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí