Èxit maresmenc al Campionat d’España de ponis

Text: Centre Eqüestre Òrrius
1541

En el marc d’aquest campionat, més de 400 genets amb els seus ponis es van donar cita en aquesta recent edició al Club de Campo Villa de Madrid.

En concret, pel que fa a Catalunya, va aportar-hi un gran nombre de binomis, tenint-hi una destacadíssima actuació. Precisament, és el cas de l’èxit aconseguit pel Centre Eqüestre Òrrius, en concret en la disciplina de Concurs Complet.

El resultat ha estat aconseguir dues medalles: una de bronze per a Pablo Sancho Garcia en Ponis B i una altra per a l’amazona Aina Anderton, muntant a Space Cookie. Tots dos genets són veïns de Cabrils.

Aquestes són les primeres medalles que s’aconsegueixen en la disciplina de Complet per a Catalunya. Confirmen el bon moment que està vivint l’equitació amb ponis a Catalunya i situen al Centre Eqüestre Òrrius com la segona millor escola d’equitació catalana, acumulant un total de 21 medalles en la temporada.

L’entrenador, Pablo Sancho, destaca que “els nostres genets han treballat molt dur, s’han esforçat molt i han obtingut la recompensa”. També afegeix que “aquestes medalles signifiquen molt per a nosaltres i ens reconforta saber que treballem en la direcció correcta, motiu pel qual només puc felicitar els meus alumnes”.

COMPARTIR