El Festival Nosaltres arriba a Mataró per liderar el retrobament cultural

Text: Redacció
398

Comunitat. Renaixement. Resistència. Amb aquesta declaració d’intencions s’ha presentat a Mataró el festival “Nosaltres”, que vol posar al centre la cultura artesanal en directe amb la comunitat després dels mesos de confinament i aïllament pel coronavirus. El Pati de Can Marchal acollirà el gruix de la programació del festival els vespres dels dijous de juliol i agost a partir de les 20 h, però també arribarà a altres indrets com el pati de l’Escola Rocafonda o els jardins de la Biblioteca Antoni Comas.

El “Nosaltres” començarà el pròxim 9 de juliol amb una actuació de l’actriu mataronina Clara de Ramon i tancarà la sessió la música electrònica del també mataroní Marc Nürel. Entre d’altres, de la programació del “Nosaltres” en destaca la nit especial de Sant Jordi d’estiu (23 de juliol) amb teatre de Xevi Ribas, poesia catalana i castellana i cançó amazic; la Vesprada de poesia Km.0 (6 d’agost) amb el primer recital de la mataronina Chantal Poch i l’aposta per una mirada cultural jove i femenina amb veus com Suu (30 de juliol), Magalí Sare (13 d’agost), Carla Collado i Laia Llach (20 d’agost) i Gessamí Boada (27 d’agost).

El festival, coorganitzat per l’Ajuntament de Mataró i la cooperativa mataronina Clack, compta amb el suport d’Òmnium Maresme i la col·laboració d’una vintena d’entitats de Mataró.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí