La Fundació Carulla posa en marxa ‘SOS Cultura’

Text: Redacció
260

Durant el confinament ha quedat palesa la importància que té la cultura en les vides de les persones i de les societats. Ens fa sentir millor, ens connecta, ens fa més feliços, ens fa crítics i ens transforma. És per això que des de la Fundació Carulla s’ha decidit crear SOS Cultura, un programa excepcional dotat amb més de 100.000 euros per tal de donar suport als i les creadores culturals. El programa vol impulsar nous projectes culturals que donin resposta a la necessitat que tenim com a societat d’abordar els efectes individuals i col·lectius provocats per la pandèmia: la por, l’aïllament, la solitud o les emocions contingudes.

Les beques i ajuts busquen propostes artístiques inèdites i fomentar la participació cultural amb quatre convocatòries: Suport a creacions artístiques a l’espai públic (20 beques de 4.000 €), Suport a creacions literàries en llengua catalana (4 beques de 4.000 €), Ajudes al desenvolupament de Mutare en el territori (3 ajudes de 4.000 €) i Tarifació social al Museu de la Vida Rural.

La Fundació Carulla treballa per posar en valor i activar la capacitat de la cultura i les arts com a motors de transformació social.

Més informació: https://fundaciocarulla.cat/sos-cultura

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí