Gau3di guanya la 20a edició dels premis Creatic

Text: Redacció
689

Els premis Creatic es van lliurar el passat novembre en la Nit de l’Emprenedoria 2020, una gala que va canviar de format i es va convertir en una gala televisiva retransmesa per Mataró Audiovisual.

El premi amb major dotació de la nit (el Creatic a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació) va recaure en Gau3di, una empresa puntera i innovadora que porta la manufactura additiva de metall (MAM), coneguda com a impressió 3D metàl·lica, a la indústria dels motlles.

Sycai Medical, el projecte d’un assistent que ajuda els radiòlegs en el diagnòstic i seguiment automàtic de lesions precanceroses abdominals, es va endur el premi al millor projecte amb impacte social.

Pel que fa al Creatic a  la millor iniciativa liderada per dones, va recaure en  Enigmas Tour, una app que permetrà als turistes conèixer una ciutat mitjançant un catàleg de jocs gratuïts.

Altres guardons de la nit van ser Bizer Swimwear, que  proposa una marca en moda de bany ecològica reversible que permeti al consumidor escollir el material sostenible amb el qual es fabricarà la seva peça, i Prosystem un projecte de dispositiu de seguretat que permeti fixar les motocicletes estacionades a la via pública gràcies a una app que desbloqueja el cadenat.

 

 

COMPARTIR