Gran Temporada d’espectacles a La Sala d’Argentona

Text: Redacció
222

El mes de febrer La Sala d’Argentona obrirà portes per acollir una nova edició de la Temporada d’espectacles per a tots els públics fins a finals d’abril.

La primera cita arribarà el 3 de febrer amb el monòleg Per fi Sol de Carles Sans, i que compta amb l’acompanyament a la direcció del José Corbacho.  L’obra teatral L’enterrador, de Gerard Vázquez i Pepe Zapata, s’inclourà també en la programació de les Jornades de Memòria Històrica. Tocar mare, de Marta Barceló, ens acostarà una obra molt tendra i emocionant. L’argentonina Alba Sarraute tornarà al març amb Desdèmona, teatre de Shakespeare amanit amb circ, acrobàcies i música. La comèdia La Pell fina, de Yago Alonso i Carmen Marfà, i amb Biel Duran, entre d’altres, completaran la nòmina teatral d’aquesta temporada.

Una vegada més, l’aposta per la dansa serà molt ferma, comptant amb una cita doble, L’Hereu Riera i Flor de Maig, a finals d’abril.

Les propostes musicals brindaran, d’una banda, un homenatge a Chavela Vargas, a càrrec de Celeste Alías, i Obeses, acompanyats pel Cor d’Obeses, culminarà el 29 d’abril un tancament de luxe.

COMPARTIR