Hi ha molt per veure, però ella és el motiu

Text: Redacció
313

Espanya està plena de ciutats i paisatges que s’haurien de visitar, com a mínim, una vegada a la vida. Hi ha moltes ciutats a les quals s’hi va a veure alguna cosa: una determinada exposició, a assistir a un esdeveniment… però n’hi ha altres on, a part de tot això i els vestigis de sis civilitzacions, s’hi va per viure-les. I l’emblema de totes és Sevilla.

Quantes vegades hauran escoltat el comentari de “vaig a veure Sevilla”? Com qui va a un monument, un museu o un espectacle. I és que això és la ciutat sevillana, això i molt més.

Hi ha qui va a visitar la seva monumentalitat i es queda vivint la ciutat, els seus carrers i la seva gent. Cada cop que parlin d’ella no només li parlaran de la Giralda, la Maestranza, l’Alcàsser… També li explicaran la festa, les migdiades, la sangria o el gaspatxo, la seva gent, la seva gràcia. Al cap i a la fi, és una ciutat per passejar, però sobretot per viure-la.

Tan bon punt arribi el nadal i caminin, simplement, uns metres, recorrent un carrer qualsevol, s’adonaran que no és una ciutat més. Monuments, construccions, carrers llargs que serien una imatge ideal per qualsevol postal… és Sevilla. La vida té un batec particular als seus carrers, sembla que tothom es conegui, hi ha converses, ningú es retreu o eludeix xerrar, una pregunta es converteix en l’excusa per conversar i, si fa falta, acompanyar a algú. Això és Sevilla.

Que hi ha molt a veure ho saben tots i, si no se n’han assabentat ho busquen de seguida i descobreixen les meravelles que alberga la ciutat i que s’estan perdent per no anar-hi. Perquè avui dia és fàcil, barat i ràpid. Però no només és una visita cultural, que no s’han de perdre, és viure-la en família o, fins i tot, nens. Una visita tots unts amb l’al·licient de la canalla a la capital andalusa és una experiència irrepetible. Perquè a allà encara es veu els nens jugant al carrer, mentre viuen aquella dolça edat a una ciutat entranyable, on el progrés i el modernisme no han acabat amb la cordialitat de la gent.

Visiti Sevilla en família i descobreixi un dels escassos llocs on encara poden gaudir tots per igual amb les mateixes activitats. Ningú s’avorrirà mentre els altres gaudeixin dels carrers i de la vida. I en aquesta ocasió, com a mínim, en família o grup, l’allotjament ideal és un apartament on poder estar tots sense haver de reservar diverses habitacions, amb la possibilitat de cuinar un dia, si els ve de gust, sense dependre d’horaris i amb la independència d’entrar i sortir com si fos la seva pròpia casa.

Entrin a Expedia.es i triïn el seu i el de la seva família per aquest viatge que segur que ja està planejat. Serà inoblidable.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí