Inaugurades les noves instal·lacions de Condorchem Envitech al polígon Buvisa de Premià de Dalt

Text: Redacció
975
A l’esquerra, M. José Marín, Regidora d’ensenyament, promoció econòmica i ocupació; al centre, Sergi Tuset, president de la companyia; i a la dreta l’alcalde de Premià de Dalt , Josep Triadó.

Condorchem Envitech és una empresa d’enginyeria mediambiental que ofereix tractament i solucions per a temes ambientals relacionats amb les emissions d’aigua, aire o efluents, en un ampli rang d’activitats industrials. Condorchem té plantes de tractament arreu del món a 11 països i actualment té seu als Estats Units, Mèxic i a Espanya (Premià de Dalt).

TRIBUNA Maresme va poder assistir a l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions i equipaments a Premià de Dalt, al polígon Buvisa, el passat 25 d’abril.

A la jornada d’inauguració hi va assistir l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, acompanyat de la regidora de promoció econòmica, Maria José Marín i conjuntament amb els alts càrrecs de l’empresa, com el president Sergi Tuset, entre d’altres, i també els treballadors. L’acte va ser institucional, però també d’ambient familiar i festiu.

El President de Condorchem Envitech, Sergi Tuset, va dirigir unes paraules als assistents en les que va recordar els inicis de l’empresa l’any 1992, també al polígon industrial Buvisa. Un inici, aquest, humil, amb pocs treballadors i en un àmbit més reduït que el que representa ara el treball i el tracte que es realitza als residus mediambientals.

En l’actualitat, Condorchem és una empresa reconeguda en l’àmbit internacional, amb una consolidació a EUA i Mèxic i un total de 65 treballadors arreu del món. El negoci de l’empresa és sempre per reduir l’impacte ambiental que les activitats humanes causen, donant més sostenibilitat, així, al medi ambient i reduint costos amb el reciclatge de molts productes.

Per la seva banda, fent una mirada al futur, Sergi Tuset va voler insinuar el creixement i potència dels mercats asiàtics actualment i va preveure un bon creixement per a l’empresa en els propers anys, tot esperant consolidar-se en el mercat de la termosolar, en els efluents i emissions que aquestes generen en la seva producció d’energia. I també una consolidació en l’apartat de la indústria i les activitats industrials.

L’alcalde de Premià de Dalt va tenir unes paraules d’agraïment prèvies a la tallada de cinta que servia per inaugurar unes innovadores i àmplies instal·lacions. Josep Triadó va voler destacar l’honor que representa per a Premià de Dalt tenir una empresa que dedica els seus esforços en temes tan importants com la responsabilitat mediambiental i també d’un component social com és la contaminació i els seus problemes derivats, que afecten i responsabilitzen a tots els ciutadans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí