Jordi Llavina rep el 43è premi Marià Manent de poesia

Text: Redacció
363

El Marià Manent, convocat per la secció d’Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt és un dels més veterans i prestigiosos guardons de la literatura catalana. L’edició d’enguany, la que en fa 43, l’ha guanyada l’escriptor, crític i periodista Jordi Llavina (Gelida, 1968), amb l’obra El magraner.

El premi està dotat amb 2.000 euros, una obra artística original i la publicació del llibre, a càrrec de l’editorial maresmenca Quaderns de la Font del Cargol, el proper any. L’entrega del guardó es va dur a terme el passat 16 de novembre a Premià de Dalt. L’obra guanyadora ha estat definida pel jurat com “un llibre conceptual i arriscat que barreja poesia amb prosa poètica”.

Entre els guanyadors del premi, al llarg de la seva trajectòria, destaquen Jaume Creus, Joan Barceló, Ponç Pons, Josep Francesc Delgado, Maria Josep Escrivà, Mari Carme Arnau o Mari Carmen Sáez.

D’altra banda, dins el cartell de premis de la nit, el Valerià Pujol de contes enguany no s’ha atorgat, en descobrir-se que el treball que havia rebut el premi no era inèdit i incomplia les bases.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí