Jornada del Càncer de Mama

Text: Montse Chiva  // Foto: Presidenta Maresme Oncològic
576

Aquest any, la caminada de l’Associació Maresme Oncològic que seria la 13a edició, l’hem hagut de modificar per  la Covid-19, i per això l’anomenem Balconada.

Aquesta jornada anual per a nosaltres significa diverses coses importants. La primera és que reuneix a moltíssimes persones que es fan costat. És una trobada que ja s’ha convertit en un clàssic i de la que podem gaudir tant de les persones que han superat el seu procés oncològic com de les que encara hi estan passant, és un exercici de memòria per recordar a aquells que ens han deixat i un exercici d’agraïment per a les persones que desinteressadament estan al costat dels que pateixen qualsevol tipus de Càncer. Igualment ens agrada tenir en compte a tots els professionals que ens cuiden i orienten durant aquest camí que a vegades es fa pedregós.

La segona és un moment important per poder recaptar fons que reinvertim en el benestar dels nostres usuaris, per això podem oferir els serveis de psicologia, art-teràpia, drenatge limfàtic, reflexoteràpia, reiki, marxa nòrdica, teràpia de gongs, manualitats, i altres coses que anem incorporant a poc a poc, malgrat el moment que estem vivint.

De que es tracta la Balconada, doncs, és el fet de fer visible la nostra causa mitjançant senyals als nostres veïns, i hem pensat que seria bonic que els dies al voltant de la diada del Càncer de mama que és el 19 d’octubre, poguéssim penjar la samarreta d’aquest any als balcons, finestres, aparadors i fins i tot guarnir-los.

Amb aquesta idea de la Balconada, s’ha afegit una idea innovadora i solidària. El dj David Oleart oferirà un concert en streaming, pel que es pagaran 3€ que es recaptaran per a l’associació, i d’aquesta forma que les persones puguin gaudir amb els seus temes el dia 18 d’octubre.

Posem a la vostra disposició les samarretes solidàries al preu de 5€, i també les màscares, al preu de 8€, que podreu trobar a la nostra seu, al C/ Argentona, 59 de Mataró; a Sis didals (c/ Argentona, 7); a la perruqueria Rossi (c/ Pere III el cerimoniós, 49) i a potser d’altres punts que us anirem indicant.

Ens agradarà poder comptar amb la vostra solidaritat per poder seguir tirant endavant el nostre projecte solidari, i desitgem que les properes edicions ja puguin ser presencials i tant festives com sempre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí