Jornades de la “tardor del fricandó” dins l’any Espriu 

Text: Redacció
561

De l’1 al 30 de novembre, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme conjuntament amb Òmnium Cultural de Mataró, organitzem les Jornades de la “Tardor del Fricandó” dins l’Any dedicat a l’escriptor  Salvador Espriu, del qual enguany es commemoren els 100 anys del seu naixement. Es podrà degustar  el plat “Fricandó”, que era un dels preferits de l’escriptor, a càrrec dels diferents Restaurants del Maresme.

Els restaurants participants són els següents. Mataró: Ca l’Oliva, Can Bruguera, Caminetto, L’Harmonia, La Girella, Iluro, La Nova Rosaleda, Nuus”Hotel Atenea Port”. Arenys de Mar: Voramar. Arenys de Munt: L’Era. Argentona: La Fonda del Casal i Sant Jaume. Caldes d’Estrac: La Bodegueta i Marola. Sant Andreu de Llavaneres: Can Jaume . Vilassar de Dalt: El Racó de Can Feliu.

El poeta Salvador Espriu és una de les veus més importants de la literatura catalana del segle XX. Creador del mite literari de Sinera, bona part de la seva poesia i obra de caràcter simbòlic s’emmarca en l’escenari d’Arenys de Mar.

COMPARTIR