L’Oficina d’Alella de Turisme rep 1.700 visites en un any

Text: Ajuntament d'Alella
1159

L’Oficina de Turisme d’Alella ha atès un total de 1.713 visitants en el seu primer any de funcionament. El 70% de les persones ateses s’han dirigit a aquest servei per demanar informació relacionada amb l’oferta turística i vitivinícola del municipi, o bé sobre el Parc de la Serralada Litoral. El 30% de les consultes realitzades són sol·licituds de informació general del municipi no vinculada a l’àmbit turístic, com ara recerca de carrers i equipaments públics i privats.

La major part de les persones que han passat per l’Oficina de Turisme des de la seva obertura a finals de juny de 2010 procedeixen d’Alella i de l’entorn més pròxim -Barcelona, Maresme i la resta de Catalunya- que venen a Alella pel vi i per visitar els cellers, majoritàriament. En els darrers mesos, s’ha detectat un increment de visitants de Badalona i de la zona del Vallès.

L’oficina ha rebut en un any un total de 183 visitants estrangers, l’11% del total d’usuaris del servei. La majoria procedeixen de França i Regne Unit -amb 78 i 66 persones ateses, respectivament-, i la resta són de procedència diversa com ara Holanda, EUA, Alemanya i Països Baixos.

A més d’oferir informació sobre els llocs d’interès del municipi a les persones que s’apropen a l’Oficina de Turisme, aquest servei també s’encarrega de promocionar la localitat fora del poble. Així, en els darrers mesos es pot trobar informació promocional d’Alella a les principals oficines del turisme de la comarca, entre elles punt receptors de turisme tant importants com Calella. Alella també té presència a l’Oficina de Turisme de la Generalitat del Palau Robert de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí