La botiga Nonne e Bisnonne celebra el primer Pasta & Wine Day

Text: Redacció
680

El proper dissabte 18 de febrer tindrà lloc el primer dels esdeveniments organitzat per la nova botiga de pasta fresca i delicatessen Nonne e Bisnonne al nou Mercat de Montgat. Es tracta del Pasta & Wine Day, un dia on s’oferirà als assistents un tast amb gran varietat de pasta fresca farcida amb gorgonzola, sèpia, salmó, castanyes, bacallà… i maridatge amb vins. L’acte comptarà amb el reconegut enòleg de Vilassar de Dalt, Oriol Artigas, que farà una cata de vins del Piemont i un cuiner de la regió del nord d’Itàlia.

Nonne e Bisnonne organitzarà cada dos mesos trobades al voltant de la gastronomia i els vins italians: tallers de pizza, pasta, xerrades, desgustacions d’embotits, intercanvi de llengua italiana gastronòmic… La botiga del Piemont pretén convertir aquests esdeveniments en un referent de la gastronomia italiana al Maresme i fer del nou Mercat de Montgat us espai de trobada d’activitats.

Els interessats en l’esdeveniment, que durarà des de les 12 h a les 21 h, es poden apuntar des de l’aplicació Meetup o des de la pàgina de Facebook de la botiga Nonne e Bisnonne.  L’acte és gratuït.

Nonne e Bisnonne està ubicat al recent inaugurat Mercat de Montgat (plaça de la Mare, s/n), un espai que aplega un Mercadona i 20 botigues amb productes de cuina de mercat. Hi ha pàrking gratuït.

 

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí