‘La Gàbia de les boges’, al Patronat Social Premianenc

Text: Redacció
383

La companyia amateur unglop.teatre posa en escena La gàbia de les boges (La cage aux folles) al Patronat Social Premianenc, actualitzada i adaptada per Ferran Corbalan a la situació actual catalana. “No és el mateix estrenar a França o a Espanya, el tipus d’humor és ben diferent i el públic també”, expliquen des del Patronat en relació a l’adaptació d’aquest muntatge.

Pel que fa a l’equip de la representació comenten que “per a aquesta ocasió tenim dalt de l’escenari a nou actors i actrius habituals en el quadre escènic del Patronat. Donem la benvinguda, tanmateix,  a les vuit noies que, dirigides per l’Oriol Moreno, formen el cos de ball i ens aporten alegria i il·lusió en el millor estil burlesque”.

D’altra banda, pel que fa a Ferran Corbalan, cal destacar la seva polifacètica figura,  ja que ha estat ell qui ha dissenyat, tallat i cosit tot el vestuari que sortirà a l’obra.

“Ens satisfà veure com en l’equip tècnic del Patronat s’està rejovenint amb nous voluntaris que arriben amb moltes ganes d’aprendre. A tots ens mou una gran passió pel teatre”, asseguren també des del Patronat Social Premianenc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí