La mostra Col·lectiva Sant Lluc 2013 inaugura la temporada artística de la Fundació Iluro

Fundació Iluro.
1685

El passat dijous 12 de setembre es va inaugurar l’exposició Col·lectiva Sant Lluc 2013 organitzada en conjunt per la Fundació Iluro i l’Associació Sant Lluc per l’art, en l’escenari de l’Ateneu. La popular mostra suposa l’inici de la temporada artística de la Fundació Iluro en aquest incomparable espai expositiu.

Any rere any la mostra compta amb un magnífic poder de convocatòria, un nivell qualitatiu alt i una enorme il·lusió dels participants. L’exposició col·lectiva s’ha convertit en punt de trobada d’artistes consagrats i els nous valors emergents, fet que volen destacar des de l’Associació Sant Lluc per l’Art com a una afició que esdevé vocació.

Enguany han participat més d’un centenar d’artistes entre els quals el jurat escollirà 80 obres elaborades en diferents disciplines artístiques com escultura, pintura, dibuix, gravat, ceràmica… Aquesta selecció estarà exposada a la sala fins el dia 3 de novembre.

Aquest any, la comissió organitzadora ha volgut retre homenatge al recentment traspassat artista mataroní Santi Estrany, dedicant-li la imatge del cartell i el fulletó de l’exposició, així com un espai distingit dins de la sala de l’Ateneu. Com també és habitual en aquesta mostra col·lectiva, hi ha un artista convidat que enguany és el mataroní Joan Solà.

COMPARTIR