La mostra Sant Lluc 2011 dóna el tret de sortida a la temporada artística de Caixa Laietana

Text: Redacció
362

Aquesta exposició, constitueix ja tota una tradició i continua amb l’habitual èxit de convocatòria. Enguany, la convocatòria ha comptat amb la participació d’un centenar d’artistes, d’entre els quals el jurat n’ha triat 90 perquè puguin exposar les seves obres a l’Ateneu Caixa Laietana. Les peces han estat elaborades en diferents disciplines artístiques com escultura, pintura, dibuix, gravat, ceràmica… i en diverses tècniques.

Any rere any, els organitzadors de l’exposició reten homenatge als artistes per la seva fidelitat a la col·lectiva i per la seva trajectòria artística. Enguany s’ha volgut tenir un record especial per a tres artistes desapareguts aquest curs: Guerau Calàbia, Emília de Torres i Robert Vives. També en aquesta edició, l’escultor Francisco Cabanillas prendrà part a l’exposició com a artista convidat mostrant una col·lecció de les seves obres més representatives.

El certamen, de lliure participació, es va inaugurar el passat 15 de setembre, a l’Ateneu Caixa Laietana (carrer Riera, 92, Mataró) i es podrà visitar fins el 30 d’octubre. L’horari de visita serà de 17:30h a 20:30h els dies feiners, i els dies festius d’11.30h a 13:30h i de 18:30h a 20:30h. L’entrada és gratuïta.

Durant la inauguració de la mostra Sant Lluc 2011 s’han donat a conèixer els tres joves artistes seleccionats pel jurat que tindran l’oportunitat d’exposar la seva obra en la mostra col·lectiva jove que es farà durant l’any 2012. Els tres joves creadors menors de 30 anys són Oriol Ribas (Barcelona, 1985) que ha presentat l’obra “Camins”, F. Javier Pretel (Argentona, 1981) amb “Apartamento Cabrera N-II” i Natalia Guerrero (Barcelona, 1990) amb “Fondeadografitti”.

COMPARTIR