La Remor posa música als vespres de juliol de Teià

Text: Redacció
83

La programació del festival de música i patrimoni Remor 2022 de Teià inclou sis concerts que s’allargaran tot el mes de juliol. La pandèmia va obligar a centralitzar tota l’activitat de la Remor a la feixa can Padellàs. Enguany tornarà a ser així, amb una excepció: can Barrera torna a la Remor per acollir el concert inaugural del 7 de juliol. Es tracta d’un recital de música clàssica en què el pianista xinès Antonio Chen Guang interpretarà peces de Chopin, Schubert i Schumman.

La resta de concerts de la Remor tenen un marcat accent femení. El dia 14 de juliol, la mallorquina Maria Jaume torna amb noves cançons i nova banda. El dia 21 de juliol serà el torn de Las Karamba, una banda mestissa que irradia alegria i il·lusió a través del son, el txa-txa-txa, la salsa, la timba i la música urbana, des d’una perspectiva social femenina. l dia 28 de juliol, la cantant i trombonista Rita Payés descabdellarà els onze temes que componen el seu primer disc en solitari, Como la piel.

La Remoreta, una iniciativa expressament concebuda per al públic familiar, es farà al parc de can Godó el dia 17 amb l’espectacle serà escenari de l’espectacle La música i el cos no es poden separar, a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seva banda.

COMPARTIR