La Residència i Centre de Dia Vora Balís celebra enguany 20 anys

Text: Redacció
89

Aquest mes de setembre, la residència ha celebrat l’aniversari amb una festa als seus jardins en la qual han participat persones residents, famílies i professionals

Aquest 2022 ha estat un any especial per la Residència i Centre de Dia Vora Balís, gestionada per VIMA residencial i situada a Sant Vicenç de Montalt. El centre celebra el vintè aniversari amb diverses activitats entre les quals ha destacat una festa que ha reunit a més de 250 persones entre persones residents, famílies, professionals, amics i col·laboradors.

L’acte, que es va celebrar el passat dissabte 3 de setembre, va començar amb una actuació musical dels Playback Xurravins, vinculats a l’associació de gent gran de Sant Vicenç de Montalt. Tot seguit es va oferir un pica-pica que va finalitzar amb un pastís gegant commemoratiu de la jornada. De forma paral·lela, es van dur a terme diverses activitats (photocall, jocs infantils, etc.) i es va entregar un clauer a tots els assistents realitzat per les persones residents a Vora Balís.

20 anys a Sant Vicenç de Montalt i al servei de la gent gran

La Residència i Centre de Dia Vora Balís va obrir les portes el 2002 i actualment, sota la gestió de VIMA Residencial, disposa de 65 places residents i 20 places de Centre de Dia. En opinió de Marta de Santos, directora de Vora Balís: “Al llarg d’aquests 20 anys, i gràcies a la feina dels professionals del centre, penso que hem aconseguit ser un referent en qualitat assistencial i servei a la gent gran a Sant Vicenç de Montalt. L’entorn de Vora Balís, amb la seva zona enjardinada, és un dels punts que destaquen les persones que trien el centre per viure-hi, un petit oasi que també està perfectament comunicat amb el poble, en tren i al costat de la nacional. De fet, un dels nostres propòsits com a centre és formar part activa de la vida del poble, ja que és important que les persones que viuen a Vora Balís no deixin de fer una vida social amb el seu entorn”. Al llarg d’aquests vint anys, De Santos destaca les millores “que s’han fet a les instal·lacions per tal que el jardí guanyi espai funcional per als residents i l’accés per les persones de la 1a planta (ja que hem obert una porta que dóna també al jardí)”. Marta de Santos assenyala també “l’equip de professionals actual, experimentat, estable i amb ganes de continuar formant-se per acompanyar les persones que confien i confiaran en nosaltres”.

COMPARTIR