La Setmana del Vi s’estén a 21 municipis

Text: Redacció
489

Setembre és el més del vi per excel·lència a la DO Alella. A més de la Festa de la Verema, del 20 de setembre al 6 d’octubre se celebra la Setmana del Vi, que enguany arriba a la seva quarta edició i s’estén a 21 municipis  del Vallès Oriental i del Maresme, tres més que a l’edició anterior, i aconsegueix engrescar en el projecte poblacions que estan fora de territori DO.  Són dues setmanes dedicades a la promoció vitivinícola i del patrimoni gastronòmic i cultural del territori de la Denominació d’Origen Alella. La Setmana del Vi està organitzada pel Consorci de la DO Alella i inclou una vuitantena d’activitats amb una àmplia varietat de formats, continguts i escenaris.

Visites als cellers de la DO, tastets de vins i maridatges, música, teatre, passejos entre vinyes a la llum de la lluna, nits de platja, excursions en segways, itineraris teatralitzats, cinefòrums, xerrades, concurs de fotografies, exposicions de pintures, tallers… i moltes d’altres propostes que tenen el vi com a fil conductor.

Enguany, la Setmana del Vi tindrà presència als municipis d’Alella, Argentona, Badalona, Cabrera de Mar, Cabrils, Canet de Mar, el Masnou, Granollers, la Roca del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

La Setmana del Vi arrenca el 20 de setembre amb la conferència ‘El terrer de la DO Alella’, a càrrec d’Enric Gil, enòleg del celler Can Roda (Santa Maria de Martorelles) ens descobrirà la DO Alella i ens explicarà aquestes diferències així com la seva experiència com enòleg d’aquesta DO. Es durà a terme a les 19 h a la Sala Àmbit Cultural de El Corte Inglés del Portal de l’Àngel.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí