L’Ajuntament de Cabrils edita una guia turística per impulsar el turisme de proximitat

Text: Ajuntament de Cabrils
425

“Poca gent sap que Cabrils és el poble amb més Rellotges de Sol de tot l’Estat, amb una exposició única a Espanya (Can Majó) i de les més importants a nivell Europeu, amb 500 tipologies diferents d’aquests primitius mesuradors del temps. Aquest només és un dels molts atractius que amaga Cabrils i que donem a conèixer en aquesta guia turística”. Amb aquestes paraules de l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, es va obrir l’acte de presentació de Cabrils, un indret per descobrir, la primera Guia Turística d’aquesta petita localitat del Maresme, que va tenir lloc el passat 27 de febrer al Museu Municipal.

“Volem redescobrir Cabrils impulsant els nostres valors afegits, que no són pocs. Som una localitat amb molt de potencial, amb una gastronomia de primer nivell i un patrimoni natural, arquitectònic i cultural molt variat”, va remarcar Morales en el decurs de la presentació.

El subdirector de l’Agència Catalana de Turisme, del Departament d’Empresa i Ocupació, Patrick Torrent, va ser el convidat especial de l’esdeveniment, aprofitant l’ocasió per destacar “el valor del turisme com a motor econòmic de Catalunya. Una activitat que sorgeix de l’impuls que donen les empreses i els territoris. La Guia de Cabrils n’és un exemple d’aposta per fomentar al turisme, de trobar nous atractius i posar-los en valor”. Va afegir que “Cabrils no només és un indret per descobrir, sinó també un indret per a la sorpresa. Estic convençut que amb iniciatives com aquestes reeixiran, es consolidaran i permetran dinamitzar l’economia del territori en una comarca com el Maresme amb multiplicitat de propostes d’experiències turístiques com el turisme de litoral, el gastronòmic, l’urbà o el d’interior i muntanya”.

L’acte també va comptar amb la presència de la cap d’Unitat de Línies de Producte de la Diputació de Barcelona, M. Mercè Roses i representants de les principals entitats de la localitat, com l’Associació d’Hostalers de Cabrils, entre d’altres.

L’alcaldessa es va mostrar orgullosa i satisfeta d’aquest projecte “en ser una eina àgil, atractiva i de gran potencial per al turista de proximitat, però sobretot fàcil d’utilitzar, de qualitat i amb propostes d’oci molt variades i gens convencionals”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí