L’Associació d’Hostalers de Cabrils inicia la campanya de Nadal posant en marxa un concurs fotogràfic

Text: Redacció
487

Després de l’èxit de la Ruta Gastronòmica per Cabrils, engegada a l’inici de l’estiu i encara en vigor,  l’Associació d’Hostalers de Cabrils continua potenciant les excel·lències de la població i del Baix Maresme: la qualitat, personalitat i diversitat de la seva cuina.

En aquesta ocasió, ho fa arrencant la campanya de Nadal amb una iniciativa molt actual i interactiva: un concurs fotogràfic a Instagram, a través del qual sortejarà una nit en una habitació doble amb esmorzar inclòs a l’Hostal de la Plaça o a l’Hotel Mas de Baix entre tots els clients que celebrin i fotografiïn el dinar o sopar de Nadal –ja sigui d’empresa, familiar o d’amics-, a qualsevol dels 17 establiments associats. Aquest premi es lliurarà a cadascuna de les dues categories premiades: a la millor fotografia i a la millor instantània de grup. La quantitat de fotografies per participant és il·limitada.

“Amb aquesta campanya volem premiar l’assiduïtat dels clients habituals, augmentar la interacció amb ells d’una forma divertida i original, i també captar-ne de nous, tant de dins com de fora de la comarca”, manifesta Pep Masiques, president de l’entitat.

Previsió d’una bona temporada

L’Associació d’Hostalers de Cabrils augura una bona temporada nadalenca. Prova d’això és el bon registre de visites que estan tenint, especialment des de la posada en marxa de la Ruta Gastronòmica pel municipi. “En general, la majoria d’establiments associats estan pràcticament plens tots els caps de setmana i, a dia d’avui, hi ha les mateixes peticions de reserves que l’any passat per a aquestes dates. Estem molt satisfets, tenint en compte que tot just ara arrenquem la campanya”, assegura Toni Abril, membre de la junta directiva de l’entitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí