L’empresa mataronina Poliscau participa al Saló Internacional Hostelco 2012

Text: Redacció
521

Poliscau, empresa amb seu a Mataró, és una central de gestió comercial entre hotels i professionals de la construcció. Per donar a conèixer els seus serveis, Poliscau va participar a Hostelco, el Saló Internacional de l’Equipament per a la restauració, el sector hoteler i les col·lectivitats que s’ha celebrat del 17 al 21 d’octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Durant aquests dies, Poliscau va poder fer una vintena de nous clients amb perfils diferents que van des de grups hotelers, negocis petits, cadenes de restauració i empreses dedicades a col·lectivitats com poden ser geriàtrics o residències d’estudiants, entre d’altres.

Els mataronins Juan Carlos Varea, arquitecte tècnic, Carolina López, interiorista, i el badaloní Antonio Cabello, van tenir la idea de crear Poliscau després d’analitzar el mercat hoteler i captar les seves necessitats. Aquest estudi del sector es realitza després d’acumular 12 anys d’experiència amb l’empresa Gabinet Tècnic que es dedica a la realització de projectes, obres, rehabilitació, interiorisme i serveis tècnics.

Gabinet Tècnic treballa a Mataró, Barcelona, el Maresme i a diferents punts de la geografia catalana. Entre altres projectes, Gabinet Tècnic ha realitzat la rehabilitació del Hotel Catalònia Catedral, un edifici del barri gòtic de Barcelona que compta amb 71 habitacions i una façana històrica construïda l’any 1914. També han portat a terme el disseny d’una botiga del centre comercial Diagonal Mar i la direcció d’obra d’edificis plurifamiliars als carrers d’Esteve Albert i de Jacint Verdaguer de Mataró.

Poliscau neix l’any 2012 i en aquests moments ja compta, per una banda, amb una àmplia cartera de professionals del món de la construcció (arquitectes, interioristes, paletes, fusters, pintors, constructors…) i amb una vintena d’encàrrecs.

COMPARTIR