L’Ermita: la nova etapa del restaurant de l’Hotel Gran Sol

Text: Redacció
1253

 

El restaurant de l’Hotel Gran Sol i de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) compta ara amb un espai reformat i amb identitat pròpia: L’Ermita Restaurant.

L’acte que va donar oficialment el tret de sortida a aquesta nova etapa del restaurant es va dur a terme el passat divendres 9 de novembre i va comptar amb centenars d’assistents, que van tenir la possibilitat de tastar part dels plats que s’ofereixen a la carta, inspirada en una unió del producte de proximitat i la cuina de mercat; a més, es va comptar amb una extensa carta de vins.

El restaurant ofereix un menú setmanal, l’anomenat “L’Ermita”, un de degustació i la carta de temporada. D’altra banda, també és un espai idoni per acollir banquets i celebracions, ja que es tracta d’un lloc tranquil, davant del mar i al peu de l’ermita romànica de Sant Pau.

El Restaurant L’Ermita segueix funcionant com a centre docent per a estudiants dels cicles i graus universitaris que s’imparteixen a l’EUHTStPOL i encara el futur amb una nova imatge que no deixarà indiferent a ningú

COMPARTIR