Les Jornades gastronòmiques del pèsol arriben a 19 municipis

Text: Consell Comarcal del Maresme
421

Ja és en marxa una de les Jornades gastronòmiques del Maresme amb més ressò. Fins el 21 d’abril, els amants dels pèsols tenen al seu abast un munt d’alternatives culinàries. En aquesta edició participen restaurants i establiments alimentaris de 19 municipis.

El pèsol del Maresme és un dels productes estrella de l’horta i de la gastronomia de la comarca i les seves jornades gastronòmiques han esdevingut una bona promoció del producte i de la qualitat als fogons dels nostres restauradors. Any rere any ens sorprenen recuperant les receptes tradicionals i aportant tocs personals d’innovació.

En aquesta edició hi participen restaurants i establiments alimentaris de 19 municipis del Maresme: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

La presentació de les Jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme, conjuntament amb les del Plat de Mataró, es va fer enguany a l’Escola de Restauració i Cambreria. Hi van intervenir el president del Consorci, Joaquim Arnó; la regidora de Promoció Econòmic, Dolors Guillen i el President del Gremi d’Hostaleria, Josep Civit.

Com ja és habitual, el Consorci de Turisme, en col·laboració amb el Consell Comarcal, ha editat un fullet que recull els menús, els plats i les propostes gastronòmiques que oferta cada establiment. També es relacionen el 14 productors de pèsols del Maresme que hi ha a la comarca i es presenten 5 atractives receptes cedides per Carme Ruscalleda – Sant Pau (Sant Pol de Mar), La Fonda del Casal (Argentona), l’Atelier d’Stephane (Cabrera de Mar), el Restaurant Sorli Emocions (Vilassar de Dalt) i El Nou-Cents (Mataró). S’incorporen propostes d’harmonia amb vins de la DO Alella.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí