Les Pastisseries Falgueras de Vilassar de Mar celebren el centenari

461

Aquest any fem 100 anys. En el decurs d’aquests anys hem viscut tota mena d’experiències alegres, difícils, amables o també alguna vegada tristes; però en realitat totes han estat positives per a la permanència de la nostra empresa familiar.

Volem agrair a tots els nostres clients la confiança i fidelitat que han tingut vers nosaltres. També al nombrós grup de treballadors, més del centenar, que durant aquests anys han estat amb nosaltres ajudant-nos a assolir aquesta fita; sense ells no hauria estat possible.

I sobretot, als fundadors Antoni i Teresa, que van estar al peu del canó des del 1911 fins a primeries dels anys 60. A la segona generació que els van succeir, els seus fills M. Teresa, Salvador, Gaspar i M. Pilar que, juntament amb la Paquita Ramon van arribar a treballar fins la dècada dels 90.

Els que hem aconseguit arribar al centenari, l’Antoni i Rosa Falgueras Ramon, juntament amb Joan Fontseca, només fa vint anys que estem al negoci, però esperem fer-ne molts més. I per celebrar-ho us esperem a les nostres botigues durant tot el mes de maig a prendre una copa de cava i fer un mos.

També el dissabte 14 de maig a les 11 del matí, farem una xocolatada per a tothom seguida d’un espectacle infantil a càrrec de la companyia 3⁄4 de 15. Serà a la plaça de l’Era. Acte gratuït.

Finalment, el divendres 3 de juny farem un sopar (pica-pica)-espectacle a càrrec de “La Tropa”, les entrades les podreu comprar a la pastisseria a partir del 17 de maig . També será a la plaça de l’Era.

COMPARTIR