‘Libres de Lectura’, un projecte literari provinent d’Alella

Víctor G..  libresdelectura.blogspot.com.es
616

Fer estimar la Literatura, l’únic objectiu. Vaig començar farà cosa d’un any amb aquest projecte: Libres de Lectura. En un primer moment, centrat en un blog web on fer ressenyes dels llibres que havia llegit al llarg de la meva vida o que anava a poc a poc llegint. Sempre he estat un devorador de llibres (cosa que m’ha suposat molts maldecaps a casa pels diners invertits), i això era com una mena de catarsi on poder plasmar tot allò que em deixava dins cada llibre.

El projecte va anar creixent i uns sis o set mesos enrere, Libres de Lectura va tenir la seva pàgina a Facebook i a Twitter. Cada cop era més seguida (actualment compto amb més de 1.000 seguidors a Facebook i quasi 7.000 a Twitter) i un determinat dia va succeir el que va canviar completament el rumb d’aquesta empresa. Em va arribar la primera sol·licitud de ressenya d’un escriptor novell.   Per suposat vaig acceptar i així, de mica en mica, molts més autors van interessar-se en aquest servei, arribant a hores d’ara a poder dir que més de 15 novel·les de nous autors han estat ressenyades i amb més d’una desena en espera de ser-ho.

Fruit d’això em va arribar l’oportunitat de parlar d’aquests llibres a una revista comarcal del Maresme i vaig també obrir-me pas a una altre xarxa social: Instagram, on ja compto amb gairebé 5.000 seguidors.

En definitiva, tot autor que ho desitgi és convidat a enviar la seva obra i després de ser llegida a consciència aparèixer al blog.

Per i per a la Literatura.

http://libresdelectura.blogspot.com.es
www.facebook.com/libresdelectura
@libresdelectura

COMPARTIR