Mai no és tard… quan s’hi arriba

Text: Redacció
101

Fa gairebé quatre dècades que el Centre de Formació d’Adults de Premià de Mar és una via de retorn als estudis per als joves i els no-tan-joves maresmencs. Es tracta d’un centre públic, gratuït, amb titulacions oficials i amb estudis que ofereixen continuïtat a la Formació Professional, les universitats o les Escoles Oficials d’Idiomes.

Anglès, informàtica, Graduat en ESO, accés a cicles professionals de Grau Superior, accés a la universitat… Creada l’any 1983, l’escola d’adults de Premià de Mar fa prop de quaranta anys que proporciona a les persones que volen ampliar les seves capacitacions —i a aquelles, més ambicioses, que volen reingressar al món acadèmic per assolir titulacions superiors— la possibilitat de veure acomplerts els seus objectius vitals. I ho fa fent servir els recursos pedagògics més actuals, com ara l’ús de tecnologies digitals i l’aprenentatge per projectes; en definitiva, tradició i modernitat harmonitzats per oferir la millor formació possible.

Per una altra banda, l’escola ofereix també cursos de català i castellà de diferents nivells, destinats a persones nouvingudes, a més de cursos d’alfabetització i d’educació primària per a persones no escolaritzades prèviament. Amb això, els centres de formació d’adults realitzen una contribució decisiva a la cohesió social de les seves localitats, tot facilitant la inserció social dels nouvinguts i fomentant el contacte entre cultures i el coneixement mutu.

I recorda que, tinguis la edat que tinguis, mai no és tard per aprofitar el que el sistema educatiu et pot oferir, i al CFA Premià de Mar això fa molt anys que ho tenen molt clar.

ESCOLA D’ADULTS
PREMIÀ DE MAR · Tel. 93 751 05 48 · www.escolaadultspremia.cat

COMPARTIR