Martí Rosselló, el narrador impassible

Text: Redacció
347

Tribuna Maresme i Quaderns de la Font del Cargol t’ofereixen un llibre digital sobre l’escriptor i bibliotecari Martí Rosselló. Pots descarregar-te’l a través d’aquest enllaç.

Martí Rosselló, el narrador impassible és el títol de la conferència que el professor i crític Anton Maria Espadaler va pronunciar a la biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar. Aquest acte acadèmic va formar part de les jornades Martí Rosselló en la memòria, un seguit d’activitats al voltant de la figura i l’obra de l’escriptor de Premià de Mar Martí Rosselló i Lloveras (1953), traspassat el 31 de gener de 2010 de forma inesperada.

Martí Rosselló, el narrador impassible presenta un recorregut pels temes principals en la seva literatura  a l’hora que descriu i analitza la personalitat creativa de l’autor.

Considerant l’interès de la dissertació per conèixer millor l’obra i la vida de l’autor que dona nom a la biblioteca de Premià de Mar, l’Ajuntament de la ciutat i els Quaderns de la Font del Cargol han decidit impulsar l’edició en format digital d’aquesta conferència.