Mascaretes solidàries

@mascaretessolidaries.
493
Les mascaretes són una mesura de protecció complementària, sempre que s’utilitzin correctament.

A Premià de Dalt, el 20 de març naixia “Mascaretes solidàries” i es feia una crida per confeccionar mascaretes i poder-les oferir gratuïtament a tothom que les necessités.

A poc a poc es va anar formant un grup de més de 200 voluntaris del Maresme, del Barcelonès i del Vallès. Des de llavors, s’han tallat,cosit i embossat més de 155.000 mascaretes i 4.500 barrets i tres clíniques dentals les han esterilitzat. També s’han fet dissenys del logotip, etiquetes i flyers, i s’han fabricat més de 2.500 protectors facials. Petites i grans empreses, de manera anònima, ens han donat més de 10.000 metres de roba, 50.000 metres de goma elàstica, 100.000 bosses, 100.000 etiquetes, fils i agulles.

Tres artistes de l’associació “Art Primilia”han pintat més de 700 barrets.

Taxistes voluntaris de Barcelona i una empresa de transport de Blanes, ens han fet els enviaments solidaris. Un centenar de punts solidaris, on encara es poden demanar mascaretes, i més d’un centenar de voluntaris han col·laborat repartint-ho tot a més de 500 entitats, entre elles, hospitals, residències, centres sanitaris i d’atenció primària, escoles, casals, fundacions, barris, mercats, botigues, empreses, cuidadors, mossos, transportistes, bombers, ambulàncies, refugiats, infants…

L’Equip de Rescat i Emergències de Catalunya “EREC”, publicaven el “repte d’aconseguir 1.000 mascaretes” i al dia següent ja en tenien a la seva disposició més de 1.250 d’adults i d’infantils per fer arribar a l’illa de Lesbos.

A més a més de tot Catalunya, se n’han enviat a les Illes Balears, Madrid, País Basc, Andalusia, València, Galícia, Conca, Múrcia, França, Portugal,Santo Domingo…

I tot plegat a pressupost zero. No calen comentaris.

Tan sols GRÀCIES a tots els que hi han col·laborat, per tanta i tanta solidaritat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí