MASH. Mataró

Text: Redacció
719

MASH és un concepte d’escola pioner que té com a objectiu principal apropar la formació especialitzada en moda i imatge a les necessitats del mercat de treball actual. El nostre format d’ensenyament combina tres factors clau: professionalitat, innovació i dinamisme.

És una escola d’iniciativa privada, però els nostres cursos estan homologats per la Generalitat de Catalunya.

El nostre equip de professorat està format per joves professionals en actiu dins del món de la moda, les passarel·les, la publicitat, el cinema i el teatre.

Oferim cursos pràctics. Des de la primera classe, formem l’alumne per als requisits de la seva professió. A més, comptem amb una àmplia borsa de pràctiques professionals en TV, cinema, teatres, passarel·les, publicitat i showrooms.

La nostra formació té un enfocament internacional; per això, algunes de les assignatures s’imparteixen en anglès i italià.

Considerem que el món de la imatge és dinàmic, com la nostra escola, de manera que col·laborem en diferents projectes amb marques de moda, dissenyadors reconeguts, fotògrafs, publicistes, professionals del sector televisiu i del cinema.

Comptem amb un espai de 1.029 metres, àmplies aules, biblioteca especialitzada, sala coffee break i espais adaptats per a les classes de pràctiques.

TAMBÉ ESTEM OBERTS AL PÚBLIC OFERINT ELS SERVEIS DE PERRUQUERIA, MAQUILLATGE I ASSESSORIA D’IMATGE DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 14H I DE 16H A 20H I ELS DISSABTES DE 9H A 14H.

Camí Ral 244-266 (entrada per la plaça de la Muralla) · Mataró · 930 133 926
www.mashescola.com · info@mashescola.com

COMPARTIR