El Masnou estrena la temporada teatral amb èxit de públic

Text: Redacció
126
L’espectacle The Incredible Box, de la companyia La Tal.

L’espectacle The Incredible Box, de la companyia La Tal, va ser l’encarregat d’encetar la temporada del 2021 de l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet, el 24 de gener. La sessió, prevista per al passat 1 de novembre però que es va haver de cancel·lar per les mesures restrictives per aturar la COVID-19 vigents en aquell moment, va esgotar les entrades.

El següent espectacle, Ramon, amb interpretació de Francesc Ferrer, és una proposta per al 7 de febrer, amb diferents nivells de lectura i una reflexió sobre les relacions humanes, els somnis adolescents i la família.

Amb la voluntat d’aixecar els ànims i posar música i bon humor, el cabaret serà un gènere molt present en la temporada del teatre municipal fins al mes de maig. Al seu voltant gira també Akelarre, l’espectacle de The Feliuettes, el 20 de març, i el de Señor Stets Lonely Orkestar, el 20 de febrer.

Per a tota la família, Addaura Teatre Visual portarà el 18 d’abril, Klé, un ambiciós i captivador espectacle a partir de l’obra i la teoria de l’artista Paul Klee. El 6 de març serà l’hora de Be God Is de la cia. Espai Dual, espectacle reprogramat que havia de reobrir la temporada a l’octubre.

La voluntat de la Regidoria de Cultura del Masnou és continuar difonent la idea que l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet continua sent un espai segur on es pot gaudir de tots els beneficis de les manifestacions culturals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí