Mataró acull els aficionats de la Fórmula 1 amb propostes turístiques, gastronòmiques i de transport especials

Text: Ajuntament de Mataró
366

Mataró se suma a la celebració del Gran Premi d’Espanya 2015 de Fórmula 1, que tindrà lloc al Circuit de Barcelona- Catalunya el cap de setmana del 8 al 10 de maig, amb propostes turístiques, gastronòmiques i de transport especials.

Les celebracions dels grans premis del Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) faran que Mataró s’ompli d’aficionats al motor que vénen a treballar o a veure la competició i alhora a gaudir de les propostes turístiques que el territori ofereix. Entre aquests, molts són treballadors d’alguns de les escuderies i mitjans de comunicació.

En aquest sentit, s’han preparat algunes propostes per donar la benvinguda als visitants i professionals que durant aquests dies estaran allotjats a Mataró. Alguns restaurants proposen propostes gastronòmiques especials, amb menús Fórmula 1 que s’oferiran al migdia i al vespre, complementant-se amb la proposta de Tapa i Còctel Fórmula 1.

D’altra banda, hi haurà trasllat directe amb autobús des de Mataró al circuit. L’empresa Sagalés, que fa aquest servei des de municipis de l’Alt Maresme, posarà en funcionament dos autobusos que tindran parada a Mataró per anar al circuit el dissabte i el diumenge, a les 9.45 h i a les 10.15 h, amb parada a l’avinguda del Maresme, 219 (a prop de l’estació). De tornada hi haurà més autobusos disponibles, a les 16.30 h, 16.45 h, 17 h, 17.15 h i 17.30 h (les persones interessades en baixar a Mataró hauran d’avisar el conductor). El cost del bitllet d’anada i tornada és de 25 €.

Així mateix, també es promocionaran tot el conjunt d’activitats culturals, turístiques, comercials que tenen lloc a Mataró aquest cap de setmana.

Tota la informació es pot trobar a la web www.visitmataro.cat i a l’Oficina de turisme i als establiments d’allotjament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí