Mataró celebrarà finalment la “Shopping Night” el proper dissabte 6 d’octubre

Text: Unió de Botiguers de Mataró
356

La pluja, que va caure insistentment durant tot el dia, va obligar a suspendre la vetllada de botigues obertes i les activitats d’animació al carrer organitzades pels botiguers en motiu de la campanya Mataró Opportunity Weekend, MOW.

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i la Unió de Botiguers de Mataró (UBM) van acordar el passat 1 d’octubre tornar a reprogramar el dissabte 6 d’octubre la celebració de la “Shopping Night”, que formava part de la campanya de promoció turística MOW.

Aquest dissabte que ve les botigues tornaran a oferir les promocions, descomptes i ofertes especials, actuacions de música en directe, DJ, desfilades, tallers per a infants, pallassos i degustacions i ple de propostes per a gaudir, que el dissabte anterior a la tarda no van portar a terme a causa de la pluja.

Per tant, aquest proper dissabte es comptarà amb les botigues obertes entre les 9 i les 12 de la nit i es reprogramaran les activitats i espectacles complementaris de dinamització comercial al carrer.

Tot això, acompanyat de menús a 12 € oferts pels restaurants participants al Shopping Night.

En total hi participen més de 170 botigues del centre de Mataró i un total de 27 establiments de restauració.

Les activitats reprogramades, les botigues participants així com el detall de cadascuna d’elles, els restaurants, els aparcaments, etc. ho podreu anar seguint a través del www.facebook.com/mow.shoppingnight i del web www.mataro.cat/mow.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí