El Mercat Municipal de Sant Joan de Premià de Mar estrena la venda per Internet

Text: Redacció
695

Ja és possible comprar per Internet productes frescos al mercat Municipal de Sant Joan. El mercat ha endegat un projecte que permet als clients comprar a les diferents parades a través del web compra.mercatdepremia.cat.

Cada parada disposa del seu propi espai on s’ofereixen els productes i el seu preu, de manera que el client només ha d’escollir allò que vol, la quantitat i fer la comanda. En aquest sentit, la clientela pot comprar productes de tantes parades com vulgui. Tot plegat li arribarà en un sol enviament, el primer serà gratuït.

Perquè es tramiti la comanda, la persona que vulgui fer la compra s’haurà de donar d’alta del servei. Per fer-ho, caldrà introduir al formulari el nom i cognoms, el telèfon de contacte, l’adreça, el correu electrònic i les dades de la targeta de crèdit, necessàries per fer el pagament.

Les comunicacions entre els clients, el mercat i els paradistes es fan mitjançant l’aplicació WhatsApp a través del telèfon 663 654 166 o bé per info@mercatdepremia.cat.

Pel que fa al repartiment dels productes, es farà els dimarts i els divendres de 18 a 20 h. L’àrea de repartiment la componen els municipis de Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Teià, Masnou, Alella, Cabrils i Cabrera de Mar.

La plataforma web i la seva gestió va a càrrec d’una empresa especialitzada que porta la venda en línia de fins a 35 mercats del territori.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí