Més de 500 visitants i personalitats del món artístic a l’exposició de Mònica Aguilà al Museu de Cabrils

Laura Bosch.  Gerent MMC
428
Un moment de l’acte d’inauguració de l’exposició, on la jove artista va rebre de mans de l’alcaldessa, Lina Morales una reproducció de la Creu de Can Passalaigua

Des del dia 29 d’abril en que es va inaugurar l’exposició de dibuixos a carbó, llapis de color, olis, acrílics i pirogravats, i fins al dia 1 de juny, aquesta jove artista de 16 anys ha deixat bocabadats a grans i petits. Han desfilat pintors de la talla de Josep Bonastre, Paco Ferrando o David Salvadó, però també Vicent Bassols, director del Departament d’animació als estudis Disney, Warner Brothers i Hanna & Barbera, i S’Eminència el Cardenal Lluís Martínez Sistach.

En l’acte d’inauguració, la jove artista va rebre de mans de l’alcaldessa, Lina Morales i del regidor de cultura, Oriol Gil una reproducció de la Creu de Can Passalaigua, una creu de terme medieval del s. XIV-XV, en reconeixement del seu talent.

I és que la Mònica, amb només tres anyets, dibuixa i pinta personatges de Disney. Als quatre, guanya el seu primer premi de dibuix i amb una passió desmesurada, als cinc i mig pinta el primer oli. Des d’aleshores l’evolució del seu traç s’ha anat afirmant i ha estat guanyadora de diversos premis de dibuix, pintura i també de literatura, una altra de les nombroses facetes d’aquesta jove extraordinària, que ha cursat els seus estudis entre l’escola de la Immaculada de Vilassar de Dalt i l’escola de l’Olivera, a Cabrils. Actualment alterna l’ensenyament acadèmic a l’Institut de Cabrils amb els de solfeig, piano i cant al Conservatori Professional de Música de Badalona.

La seva obra és un reflex del seu univers actual, espontani, proper, sincer i natural, amb colors alegres i brillants, propis de la seva joventut i de l’alegria de viure. Tot un repte per aquesta jove que sembla tenir molt clar que el seu futur ha de passar pel departament de disseny i animació en 3D a la Factoria Disney.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí