Neix el Saló de l’Esport

Text: Unió de Botiguers de Mataró
374

El Maresme ha estat tradicionalment un territori amb molta activitat esportiva i un gran nombre d’aficionats a la pràctica d’esports diversos. La comarca té mar i muntanyes de poca alçada però molts quilòmetres de camins i corriols, espais ideals per gaudir de l’esport a l’aire lliure; i també compta amb instal·lacions i centres esportius de referència a nivell estatal. Faltava, però, un espai on poder concentrar tota l’oferta lúdico-esportiva que pot oferir la nostra comarca.

El Saló de l’Esport de Mataró i Maresme, organitzat per la Unió de Botiguers de Mataró, neix amb la voluntat de donar a conèixer al públic general tota l’oferta de què disposa la nostra comarca: centres esportius, botigues especialitzades, centres de salut i medicina esportiva, clubs esportius, oferta turística, curses i altres proves esportives. El Saló de l’Esport vol convertir-se, d’aquesta manera, en una fira de referència en l’àmbit esportiu.

El Saló de l’Esport se celebrarà els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre al centre de congressos del TecnoCampus, unes instal·lacions immi-llorables per poder organitzar aquest saló amb gran comoditat pels expositors i visitants.

El saló comptarà amb la col·laboració de l’Institut d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, que organitza la Mitja Marató Ciutat de Mataró. La cursa, que arriba a la 15a edició, tindrà lloc el diumenge 2 de desembre. Es preveu que hi participin prop de 2.500 atletes que passaran a recollir el dorsal en un espai habilitat al mateix Saló de l’Esport.

Paral·lelament a l’oferta permanent dels expositors, també hi ha dissenyat un programa d’activitats i exhibicions que s’anirà fent durant el cap de setmana i que de mica en mica anirem ampliant a la web del saló, www.saloesport.net i al nostre Facebook.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí